Nagyvilág

2011.04.26. 15:16

Arn Gréta túljutott az első fordulón Estorilban

<p>Arn Gréta túljutott az első fordulón Estorilban. A 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai WTA-torna első fordulójában a magyar teniszező a szabadkártyával főtáblára került portugál Maria Joao Koehler ellen játszott.</p>

A verseny honlapján követhető mérkőzésen a nyolcadik helyen kiemelt Arn Gréta 6:2-re nyerte az első játszmát - háromszor is elnyerve Koehler adogatását, és csak egyszer elveszítve a sajátját; a második játszmában azonban csak 18 esztendős ellenfele tudta megismételni az első játszma brékjét - és ez elegendő is volt számára a 6:3-as szetthez.
Koehler a harmadikban is hű maradt önmagához, egyszer fogadóként is nyert játékot, adogatóként azonban csak kétszer tudta ezt megtenni - csaknem két óra játék után Arn Gréta 6:3-ra nyert.

A második fordulóban a - Fezben döntőt játszó - román Simona Halep és a spanyol Anabel Medina Garrigues találkozójának nyertesével játszik a magyar teniszező.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!