Nagyvilág

2011.03.31. 13:35

Irdatlan kövér: 3 éves és 60 kiló

<p>A szülők elképzelni sem tudják, hogy mitől ilyen nagydarab a fiuk.</p>

Lu Hao hamarosan négy éves lesz és ebbe a fiatal emberkébe annyi súly szorult, mint egy átlagos súlyú felnőtt nőbe. A már csecsemőként is testes babáról nem először adunk hírt, aki az elmúlt időszakban csak tovább gyarapította súlyát:, kereken 60 kilogrammot nyom jelenleg, ami azt jelenti, hogy 5 korabeli fiú jönne ki a testsúlyából. A kínai kisfiú szülei a sajtónak arról számoltak be: nem tudják, hogy mitől ilyen nagy a fiúk, ugyanakkor a gyermek megdöbbentő mennyiségű ételt eszik, csak vacsorára három tál rizs az adagja. Lu Hao egy napját végigkísérte egy stáb, e szerint a fiú napi rutinja a játék és az alvás, valamint nem meglepő módon: az evés. Apja Lu Yuncheng és anyja Chen Yuan a sajtónak elmondták, normális 2,6 kilós súllyal jött a világra gyermekük, de három hónaposan az étvágya szinte kielégíthetetlenné vált és egyszerűen képtelenek korlátozni őt étel tekintetében, mert dührohamot kap, így rendre felsültek a diétáztatási kísérleteikkel.

 Ezért csak annyit tudnak tenni, hogy napközben olyan programokkal kötik le a gyereket, ami mozgásban tartja őt, de egy év alatt így is 10 kilót hízott. Ami lehet, hogy nem csoda, tekintve, hogy a labdajátékok közben is mindig majszol valamit, az egyik képen látható is, hogy focizás közben egy nyalóka van a szájában.
Ezért a szülők még aktívabb mozgásra ösztönözték Lu Hao-t; kosárlabdapalánkot építettek az udvarra és majdnem minden nap lejártak vele a közeli folyóhoz úszni, de ennek egyetlen eredménye lett: a fiú még éhesebb lett.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>


"Három kórházi kivizsgáláson is részt vettünk már. Az egyik orvos azt mondta, hogy tumor van a fejében, majd egy másik orvoshoz is elvittük, aki azt mondta, hogy nincs, majd egy harmadik orvos sem látott tumort. Viszont azt is megállapították, hogy a hormonjai is rendben vannak, szóval nem tudjuk mitől ez a súlygyarapodás, viszont attól félünk, ha továbbra is ilyen ütemben nő, azzal az egészségi állapota is nagy veszélybe kerül. " - nyilatkozta az apa.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!