Nagyvilág

2011.02.14. 14:24

Durva képek! Megcsonkolták a cicát

<p>Charlie cica úgy néz ki, mint a Harry Potter gonosz Voldemort nagyúrja.</p>

Charlie cica sok szenvedésen ment keresztül és igazán megérdemelne végre egy szerető családot, csak hogy pont a korábbi szenvedései miatt nem talál senkit, aki örökbe fogadná. Charlie-t bőrrák támadta meg, aminek következtében el kellett távolítani az orrát és két fülét, ettől látványa sokkal inkább ijesztő és bizarr, mint szánalomra méltó. Vagyis: így együtt mind a három. A menhelyen dolgozók kedvesen Voldemort-nak becézik, mert valóban hasonlít a kasszasiker Harry Potter film Voldemort nagyúrjára, a retteget ellenségre. Csakhogy a külső hasonlóságnál be is fejeződtek az azonosságot, mert Charlie a csonkolt külső alatt egy kedves, csak kicsit szomorú cica.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Charlie egyébként egy macskaszerető nőnek köszönheti az életét, aki kóbor állatként talált rá és vitte el orvoshoz. A műtét után Charlie egy southamptoni menhelyre került, ahol sokat ölelgetik, simogatják, amit mindennél jobban szeret a kis fickó, vagy lassan inkább öregúr, s játszani is imád, de egyelőre hiába várja azt a gazdit, aki a felszín alá lát...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!