Nagyvilág

2011.01.10. 08:32

Nadrág nélkül a metróban

<p>Több ezer ember vett részt vasárnap New York-ban a tizedszerre megrendezett Nadrág Nélküli Metrózáson. A 2002 óta New York-ban évente megrendezett eseményt idén már 24 ország ötven városban megtartották.</p>

Az eseményt szervező "Improv Everywhere" (improvizáció mindehol) nevű szervezet becslése szerint 3.500 ember vett részt New Yorkban az idén már tízedik évfordulóját ünneplő megmozduláson. A résztvevők helyi idő szerint délután három órakor kezdték meg akciójukat, hat, a város különböző részein található megállóban.

A részvevők a kijelölt állomásokon felszálltak a metróra, majd egyszerre levették nadrágjukat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Az egyébkén a téli hidegnek megfelelőn nagykabátban lévő embereknek utasításba adták, hogy viselkedjenek teljesen természetesen, és a kíváncsiskodóknak mondják azt: kényelmetlenné vált a nadrág, azért vették le.

Nézzen meg egy vicces 2010-es összeállítást >>>

Az alsónadrágra vetkőzött utasok ezután több mint két órán át utazgattak a metrón, az utasításoknak megfelelően nem törődve a többi nadrág nélküli utassal, és a furcsa tekintetekkel. A szervezők a meghívóban felszólítottak mindenkit, hogy csak akkor jelenjenek meg, ha le is fogják venni a nadrágjukat, és csupa nagy betűvel közölték, hogy ez a sajtóra is vonatkozik.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!