Nagyvilág

2010.12.09. 09:58

Videó! Ököllel ütötte, rúgta kutyáját, mert rossz napja volt

<p>Egy diplomata fia hosszasan verte, rúgta a kis labrador kölyök kutyát - mindezt térfigyelő kamera rögzítette.</p>

Mohammed Abou-Sabba egy neves tunéziai diplomata fia több, mint 20-szor ütötte és rúgta meg Poppy nevű 5 hónapos labrador kutyáját. A 21 éves diák először többször lesújtott az öklével és a tenyerével, majd rángatni kezdte a sarokba kuporodott jószágot, ezt követően maga felé fordította a kutya fejét és láthatóan beszélt hozzá valamit, aminek a végén a térdével úgy az kutyus arcába rúgott, hogy az elbucskázott. Mindez egy luxus belvárosi lakás lépcsősoránál történt és minden pillanatát rögzítette egy térfigyelő kamera. A házmester tanúja volt az esetnek, s azonnal riasztotta az állatvédőket, így az eset nyilvánosságra került és bírósági eljárás indult a Manchesteri Egyetem hallgatója ellen. A diák azzal védekezett: rossz napja volt, mivel megpályázott egy állást, de nem kapta meg, ezért ütötte meg a szerinte engedetlen kutyát. A bírói ítélet a srácot felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, és négy évig eltiltották az állattartástól.

Nézze meg az állatkínzó videót >>>

Ráadásul a Manchesteri Egyetem is vizsgálatot indított arra hivatkozva, hogy árthat az egyetem jó hírének, ha továbbra is hallgatói között tudja Mohammed Abou-Sabba -t, így elképzelhető, hogy még onnan is kicsapják. Akkor lesz csak igazán rossz napja..
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!