Nagyvilág

2010.11.27. 10:36

Megtámadták és leütötték Bernie Ecclestone-t

<p>Először nyilatkozott a szombati Daily Express című brit lapnak Bernie Ecclestone arról, hogyan támadták meg őt és ütötték le, majd rugdosták eszméletlenre még szerdán Londonban.</p>

A Formula 1 80 éves nagyfőnöke éppen üzleti birodalmának székházánál szállt ki az autójából 31 éves barátnőjével, Fabiana Flosival együtt, amikor ismeretlenek ráugrottak, leütötték, majd megrugdalták.

"Még mindig fáj kicsit mindenem, jól elagyabugyáltak"- nyilatkozta a lapnak az 1 méter 63 centiméter magas Bernie Ecclestone. "Nem mondtak támadóink semmit, csak hirtelen nekünk ugrottak, nem is tudtam reagálni az ütlegelésekre, csak amikor már a földön feküdtem, hallottam, ahogy Fabiana segítségért kiabál és akkor egy-két rúgást kaptam a fejembe, majd elájultam" - tette hozzá.

A Daily Express fotót is közölt a sebesült Ecclestone-ról, ezen látszik, ahogy jobb szeme be van gyulladva és egy monokli van alatta.

A rablók elvitték a pár óráit, és kitépték Ecclestone barátnőjének füléből a fülbevalóit. Azt a Formula 1 atyja cáfolta, hogy 200 ezer fontnyi (65,7 millió forint) értéket vittek volna el tőlük. A Scotland Yard közölte: Ecclestone-t a támadás után kórházba vitték, a rendőrség keresi a tetteseket, de még senkit sem sikerült letartóztatniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!