Nagyvilág

2010.11.20. 13:58

Döbbenet! A lábához varrták a kislány leszakadt kezét

<p>A 9 éves kislány egy traktorbaleset áldozata volt, aminek során elvesztette kézfejét. Az orvosok ezt a lábához varrták vissza.</p>

Ez csupán ideiglenes megoldás volt, ugyanis így megtudták menteni a kézfejet. A kis Ming Linek ugyanis úgy szétroncsolódott az alkarja, hogy arra nem tudták visszavarrni a végtagot, így azt a megoldást alkalmazták a kézfej megmentése érdekében, hogy átmenetileg a lábhoz varrják. Ming a napokban visszakapta kezét, mert az orvosok elég kielégítőnek érezték az alkar gyógyulását, hogy visszavarrják eredeti helyére a végtagot.

Dr. Hu Jianszi, a lányka kezelőorvosa elmondta, nem sokan bíztak abban, hogy Ming még képes lesz valaha is használni a bal kezét, de most úgy néz ki, hogy el tudja magát látni és később még vezetni is képes lesz, igaz addig még több műtét is vár rá.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A kínai lány iskolába gyalogolt éppen, amikor egy nagy sebességgel haladó traktor nem vette észre és elsodorta őt, miközben a kezén áthajtott.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!