Nagyvilág

2010.09.08. 15:00

Videó! Mit keres Jézus a telefonpóznán?

<p>A keresztre feszített Jézus Krisztust vélték látni egy autópálya melletti villanyoszlopon. A látvány tényleg kísérteties...</p>

Egy louisianai autópálya mellett futó telefonpóznán lóg a keresztre feszített Jézus Krisztus. Pontosabban az, amit úgy néz ki, mint ha... A természet furcsa játéka hívta életre a látványt, amitől úgy érezzük, hogy a keresztre feszített Megváltót látjuk. Az oszlopot ugyanis az alatta lévő fáról felkapaszkodott növényzet futotta be, s a fapózna felső, keresztet formáló részére növénykarok fonódnak, de még a lehajtott "fej" is szembetűnő, amit az egy csomóba összeálló levelek alkotnak igazán kísértetiessé téve a látványt. A furcsa látványt egy helyi lakos, Rickey Navarra fedezte fel nemrégiben, amikor arra haladt el kocsijával. Mikor felfogta, hogy mi tárul a szeme elé, az volt az első gondolta, de mit keres Jézus Krisztus a telefonpóznán. A férfi nem tagadja: a látványtól vallási buzgalom fogta el, szerinte ugyanis ez a látvány nem lehet a véletlen műve. Szerinte ez egy jel, mint ahogyan az is, hogy előtte ezt még senki nem vette észre.

Nézze meg a videót >>>

Bár a környékbeliek tiltakoznak a póznára felfutott növényzet levagdosása ellen a hivatalnokok nem tágítanak, ugyanis mióta Rickey Navarra felfedezte a keresztre feszített Jézushoz hasonló valamit az oszlop kezd szimbólummá válni. Mike Heinen, az telefonoszlopokat gondozó cég helyi vezető kijelentette: nem akarják, hogy bárki megmássza az oszlopot és megpróbálja megérinteni "Jézust". "Egy templom jobb és biztonságosabb hely arra, hogy Jézussal találkozzunk" - jelentette ki a növényzet levágást megelőzően a szakember.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!