Nagyvilág

2010.09.06. 14:33

Megdöbbentő részletek a "3098 nap"-ból - Natascha Kampusch önéletrajzi könyve

<p>Megdöbbentő részleteket közölt a brit Daily Mail nevű napilap hétfőn Natascha Kampusch hamarosan megjelentő önéletrajzi könyvéből, a "3098 nap"-ból: a kötetből kiderül, hogy a lányt fogvatartója hetente akár kétszázszor is megverte és többször arra kényszerítette, hogy félmeztelenül takarítson.</p>

Kampusch nyolc évig volt Wolfgang Prikopil fogságában: az önéletrajzi kötet szerint többször is megkísérelt öngyilkosságot, hogy megszabaduljon kínszenvedéseitől.

A 3069 című könyvben először mondja el részletesen Kampusch, hogy milyen viszony volt közte és Prikopil közt. A kötetben arról is szó van, hogy a fogvatartott lány hat hónapig egy ablak nélküli cellában volt fogvatartva, amelynek ajtaja egy hatalmas betondarab volt és csak egy priccs, egy vécé és egy mosdókagyló volt benne. A cellában volt egy hangszóró is, amelyen keresztül Prikopil folyamatosan azt ordította Kampusch-nak, hogy "fogadj szót." Emellett a férfi azt hajtogatta, hogy "te már nem Natascha vagy, hanem az enyém."

Kampusch a könyvben hozzáteszi, hogy egyszer annyira megverte fogvatartója, hogy egyszer hallotta, ahogy saját gerince elroppan. Prikopil ráadásul többször arra is kényszerítette, hogy egy ágyban aludjon vele és félmeztelenül takarítson.

Natascha Kampusch 2006 augusztusában szökött meg 18 éves korában, Prikopiil pedig öngyilkos lett, amikor észrevette, hogy "túsza" már nincs fogságában.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!