Nagyvilág

2010.09.11. 18:20

Ciki? Elköltöznek, mert szégyellik lakhelyük nevét

<p>Vagy megváltoztatják a településnevet, vagy lesz aki elköltözik, mert szégyellik kimondani, hogy honnan jöttek, ha megkérdezi valaki.</p>

Az Egyesült Államok egyik - Georgia megye beli - településén kifakadtak az ott lakók. Eddig tűrték, hogy kinevessék őket, ha máshol járva elmondják, honnan jöttek, de nem akarják tovább elviselni a szégyent. Michelle Washington petíciót nyújtott be, amihez számosan csatlakoztak, kérve, hogy a települést nevezzék át. Jelenleg ugyanis a Lustful Court nevet viseli a városka, ami magyarra fordítva kéjsóvár bíróságot jelent. Legutóbb a fent nevezett hölggyel fordult elő, hogy a mintegy 145 kilométerrel messzebb lévő Atlantába akadt dolga, ahol el kellett mondania honnan jött és a körülötte állók nevetésben törtek ki, mikor meghallották.

Hogy milyen más névvel illetnék városukat (ha engedélyezik az névváltást), azt egyelőre nem tudni, de vannak néhányan akik még elköltözni is készek, csak, hogy ne érje többet szégyen őket a lakóhelyük miatt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!