Nagyvilág

2010.09.17. 09:32

Brutális! Leláncolva tartotta négyéves lányait

<p>A két gyermekre embertelen körülmények között találtak rá: nevelőapjuk, mint a kutyákat, vaslánccal kötötte ki a piszkos, kiéhezett lánykákat.</p>

Letartóztatott a kínai rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint csaknem egy héten keresztül leláncolva tartotta két örökbefogadott lányát egy átépítés alatt álló üres épület konyhájában  - írta a Global Times.

A két négyéves kislányra még kedden talált rá az építkezés egyik biztonsági őre. A gyerekek rongyos ruhában voltak, testük pedig tele volt rovarcsípéssel, és csuklójuknál fogva hozzá voltak láncolva egy vízcsőhöz. A gyerekek - akik azt mondták, hogy nevelőapjuk minden éjjel eljött hozzájuk, és megetette őket - megrémültek, amikor az őr ki akarta szabadítani őket. Attól féltek ugyanis, hogy így még súlyosabb büntetésre számíthatnak. A Baobaonak és Beibeinek nevezett lányokat a rendőrség biztonságos helyre vitte, ahol fürödhetnek, ételt és rendes ruházatot kaptak.

Kelet-kínai Jiangxi tartományban élő harmincéves férfit gyermekek elleni erőszak gyanújával vették őrizetbe a hatóságok.

Nézze meg a megdöbbentő fotót >>>

A Yang családnevű 30 éves férfi - több információt nem adott róla  a rendőrség - tettének oka egyelőre ismeretlen, ahogy azt sem tudni, hogy a család valamelyik tagja miért nem akadályozta meg a gyerekek megláncolását. Az apát hét év börtönre ítélheti a bíróság, ha bűnösnek találják a gyermekbántalmazásban.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!