Nagyvilág

2010.08.17. 19:25

Obszcén mozdulat élő adásban

<p>Durva baklövés történt a BBC időjárás előrejelzésében, a meteorológus éppen középső újját mutatta fel kollégáinak, amikor élő adásba került.</p>

A Simon McCoy és Fiona Armstrong vezette BBC News24 reggeli élő műsorában a napi hírek közben az időjárásjelentés következett volna, de egy kínos baki miatt azonnal visszakacsoltak a stúdióba. Történt ugyanis, hogy Simon McCoy elmondott egy vicces időjárás jelentési bevezetőt majd rögtön átkapcsoltak Tomasz Schafernaker meteorológusra aki éppen középső újját tartotta fel kollégája felé. Mikor észrevette, hogy adásban van a szája elé kapta a kezét elvörösödve, majd a kép hirtelen visszaugrott a két műsorvezetőre, akik viszont kicsit elmosolyogva a dolgot ügyesen kezelték az egészet és elvették a dolog kellemetlen élét. Vagy legalábbis igyekeztek.

Nézze meg a videót >>>

Az inkább vicces, mint felháborító baki nem az első a lengyel születésű meteorológus pályafutása alatt. Elfordult már, hogy becsúszott egy káromkodás az időjárás előrejelzés közben, de földrajzi tévedés is előfordult nála.
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!