Nagyvilág

2010.07.07. 18:51

Szolgálat alatt az utcán táncoltak a katonák

<p>Fegyverrel a vállukon a nyílt után "nyomták le" a betanult táncos koreográfiájukat Kesha Tik Tok című számára izraeli katonák. A feletteseiknek nem tetszett a tánc...</p>

Az egyik épületből készült felvétel első kockái alapján úgy tűnik a hat fegyveres katona óvatosan közlekedik a hebroni utcán, mindenfele irányítják figyelmüket és fegyverüket, mintha az ellenséges erőket kutatnák. A dolog akkor válik gyanússá, mikor mind a hatan leguggolnak, majd a háttérben addig szólt müezzin átvált Kesha Tik Tok című számára, a katonák pedig egyszerre táncolni kezdenek betanult koreográfia szerint.

A tánc mintegy egy percig tart, aztán járőröznek tovább. A videó felkerült a YouTube-ra, ahol 100 ezrek nézték meg a katonatáncot. Az izraeli hadsereghez is eljutott a videó, de nekik nem nyerte meg a tetszését a katonák vidám tánca, valószínűleg fegyelmit rónak ki a szolgálat alatti humorkodásért.

Nézze meg a videót >>>

 Az eredeti videót azóta le is törölték a videómegosztóról, de az utókornak több másik felöltés is megőrzi a bemutatót.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!