Nagyvilág

2010.07.08. 17:10

Peches menyegző: leszakadt a násznép alatt a híd

<p>Rosszul végződött csütörtökön egy esküvői szertartás Csehországban. A boldogító igen után ugyanis leszakadt az a híd, amelyen a násznép fotózkodni akart.</p>

A menyasszonyt és hat másik vendéget kórházba kellett szállítani. A legsúlyosabban éppen az ara sérült meg: valószínűleg a gerince. Őt mentőhelikopterrel vitték kórházba.  A többiek zúzódásokkal és kisebb törésekkel úszták meg a kalandot.

A baleset egy erdei kastélynál történt az ország északi részén. Az ünneplők az Aichelburg romjainál szerettek volna romantikus képeket készíteni. A XIX. század közepén épült kastélyhoz hídon lehet átjutni. Erre állt a 17 fős násznép, hogy tetszetős háttere legyen a fotónak. A híd azonban összerogyott.

A szakadékba zuhant násznépet a tűzoltók mentették ki. A szóvivőjük azt mondta: 200 métert kellett négykézláb mászniuk, hogy elérjék a pórul jártakat. Végül nagy nehezen hordágyon, ölben, és a hátukra kapva a könnyebb sérülteket kivitték őket a szakadékból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!