Nagyvilág

2010.07.12. 20:45

Eladó Kanadában a G8-csúcsnak otthont adó nyaraló

<p>Exkluzív ajánlat a befektetőknek: eladó az az üdülő Kanadában, ahol két héttel ezelőtt a világ nyolc vezető gazdasági hatalmának, a G8 csúcstalálkozóját tartották.</p>

A hétfői jelentések szerint a tulajdonosok szeretnék meglovagolni a csúcs jelentette publicitást. A Deerhurst üdülőt 1896-ban kezdték építeni. Az elmúlt egy évszázad alatt fejlődött elegáns hotelkomplexummá, ahol golfpálya is várja a tehetős pihenni vágyókat.

Hogy pontosan mennyibe is kerül az ingatlan, azt nem tudni. Az Ottawa Business Journal szerint a tulajdonosok az évek során csaknem 60 millió kanadai dollárt (12 milliárd forint) fektettek a fejlesztésekbe. Ma már konferenciatermek, hét étterem, wellness fürdő és egy kis repülőkifutó is várja az igényes vendégeket.

A tulajdonosok szerint gyönyörű környezetben fekszik az üdülő. Emellett a kanadai kormány a G8 csúcs miatt felújította az odavezető utakat, megerősítette a villamoshálózatot és a mobilátjátszó állomásokat- így még korszerűbb infrastrúktúra várja az érdeklődőket, mint korábban.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!