Nagyvilág

2010.05.19. 16:56

Feltehetőleg pedofil a kedden holtan talált brit kisgyerekek apja

<p>Feltehetőleg pedofil annak a két kisgyereknek az apja, akiket kedden holtan találtak egy spanyolországi üdülőhely egyik szállodai szobájában - közölte szerdán a spanyol rendőrség.</p>

A bejelentés szerint a férfit kedden, vagyis a tragédia napján adták ki Nagy-Britanniának, ahol bíróság elé állították.


A 11 hónapos Daniel és az öt éves Rebecca holttestét az üdülőhely, Lloret de Mar egyik szállodai szobájában találták meg kedden, majd nem sokkal később anyjukat őrizetbe vették a spanyol rendőrök kettős gyilkosság gyanújával. A spanyol rendőrség közlése szerint eddig nem találtak külsérelmi nyomokat a két gyerek testén. A boncolás eredménye azonban még nem ismert.

Az apa, a 45 éves Martin Smith kedden került vissza hazájába. A brit rendőrök Carlisle bíróságára szállították, ahol 13 rendbeli vádat emeltek ellene szexuális támadások miatt. A brit bíróságon elhangzott, hogy a két kisgyereket holtan találták a spanyol rendőrök, és az anyát, a 43 éves Lianne Smith-t őrizetbe vették Spanyolországban. A brit média szerint a két gyerek és anyjuk 2007 decemberében tűnt el Nagy-Britanniában.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!