Nagyvilág

2010.05.19. 21:42

Egy kisebbfajta arzenánnal akart felszállni a repülőre

<p>Őrizetbe vettek az amerikai hatóságok szerdán egy férfit Puerto Ricóban, mert egy kisebbfajta arzenállal próbált felmenni egy gép fedélzetére.</p>

A bejelentés szerint a férfinél volt egy kábítópisztoly, egy rugós kés, egy sniccer és egy borspermetet tartalmazó kartács.


Puerto Rico az USA társult állama, ezért amerikai felségterületnek számít. Rosa Emilia Rodriguez-Velez, Puerto Rico ügyésze azt közölte, hogy egy Jose Pol nevű férfit vettek őrizetbe, miután átment a detektoros ellenőrző kapun. A férfi arra gépre akart felszállni, amely Bostonba tartott.

Az ügyész bejelentése szerint a férfinál két táska volt, az egyikben egy laptop, a másikban pedig fegyverek, illetve olyan eszközök, amelyeket fegyverként lehet használni. Az amerikai hatóságok közlése szerint FBI ügynökök vették őrizetbe férfit, aki ellen vádat fognak emelni. Amennyiben bűnösnek találja a bíróság, akár tíz év börtönt is kaphat.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!