Nagyvilág

2010.05.08. 14:08

Bizarr! Ufókkal beszélgetett a politikus

<p>Kivizsgálnák: a politikus kiadott-e államtitkokat a földönkívülieknek.</p>

Bizarr események történnek Oroszországban. Kirszan Iljumzsinov, vezető orosz politikus az állította, hogy UFO-k felvették vele a kapcsolatot. Az állítólagos beszélgetés a politikus moszkvai lakásának erkélyén jött létre, a kommunikáció pedig agyhullámok útján zajlott. Kalmükföld excentrikus elnöke azt is állította továbbá: egy kört is tett a földönkívüliek űrhajójával. A különcségeiről ismert politikus az orosz állami televízióban csúcsműsoridőben beszélt erről. Az eset még 1997-ben történt vele, de azt nem árulta el, hogy miért most beszél erről, de azt közölte, szemtanúja is volt: a sofőrje, a titkára és egy miniszter.

A bejelentés botrányt váltott ki a politikai életben. Egy orosz képviselő egyenesen azt kérte Dmitrij Medvegyev elnöktől, hogy vizsgáltassa ki Kirszan Iljumzsinov elmeállapotát, de volt bizarr megnyilvánulás is volt: Andrej Lebegyev, parlamenti képviselő azt követelte, hogy a kormány vizsgálja ki az esetet, ugyanis szerinte meg kell tudni, hogy Kirszan Iljumzsinov nem árult-e el államtitkokat az idegeneknek.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!