Nagyvilág

2010.04.30. 13:15

Földönkívüli invázió fenyegeti a Földet!

<p>Az ismert tudós szerint léteznek földönkívüli lények, és azok nagyon veszélyesek a Földre. Állítja: „tudja” mit akarnak és hogyan néznek ki az űrlények.</p>

Stephen Hawking, az ismert - izomsorvadás miatt kerekesszékhez kötött - brit fizikus állítja: földönkívüliek már pedig léteznek, de az emberiségnek nagyon kell óvakodni attól, hogy kapcsolatba lépjen velük. A tudós egy új - a Discovery csatorna amerikai változatában induló - ismeretterjesztő filmen beszélt erről. Szerinte számos Földön kívüli civilizáció létezhet, akik valószínűleg nyersanyagok után kutatnak, tehát arra int: az UFO-k létezésének azért ne nagyon örüljünk.

Azzal példázta: ha földönkívüliek látogatnák meg bolygónkat az hasonlatos lenne ahhoz, mint amikor Kolumbusz partra szállt Amerikában,s ami igen rosszul végződött az őshonos indiánok számára. Ezért arra figyelmeztet senki ne keresse velük a kapcsolatot, mert talán akkor békén hagynak minket. Igaz, a figyelmeztetéssel egy kicsit elkésett. 1977-ben a Voyager 1 és 2 űrszondák egy olyan felvétel vittek magukkal, amire a Föld hangjait és képeit rögzítették. Legutóbb, pedig két éve a NASA sugározta a világűrbe a Beatles "Across the Universe" című dalát.

A sorozat egyébként egy elképzelt világot tár a nézők elé, aminek alapötlete meglehetősen filmbéli: az űrlények űrhajókkal járják az univerzumot és hazát keresnek maguknak. Nyersanyagok után kutatnak, s miután saját bolygójuk forrásait mind felélték meghódítsák, gyarmatosítsák a kiszemelt új bolygót, ami nagy eséllyel lehet a Föld - állítja. Elképzelése szerint az UFO-k nem az általunk elgondoltak szerint néznek ki, talán inkább a Man in black című film egy-egy űrlényéhez hasonlíthatnánk, ugyanis állítja ezek az idegenek polipszerű, csodában vonuló fluoreszkáló lények, akik mérgezett fullánkkal ejtik fogjuk áldozataikat.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!