Nagyvilág

2010.04.09. 10:22

Brutális videó! Metrósínre dobtak egy diákot

<p>Egy fiatal fiút többen is megverték, majd az első emeletről a metrósínre dobták.</p>

Brutális felvételt hozott nyilvánosságra a brüsszeli rendőrség egy szilveszteri támadásról a metrón. Egy fiatal bolgár fiút többen is megvertek, majd az első emeletről a metrósínre dobtak. Az áldozat állapota azóta is válságos.

A bolgár diák az Európai Bizottságnál gyakornokoskodott, és barátjával együtt a tűzijátékot akarta megnézni Brüsszelben. Mivel nem értek oda időben, hazaindultak, de a fiú útközben filmezni kezdte a Porte de Namur metróállomást. Ekkor kötött bele egy fiatalokból álló társaság, akik azt követelték, hogy törölje őket a felvételről, amit a bolgár diák meg is tett.

Csakhogy a bolgár diák hiába kért elnézést, támadói úgy megverték, hogy elájult. A támadók elmenekültek, de ekkor egy másik csoport esett neki a fiatalnak, akit verés után egész egyszerűen ledobtak a másfél szinttel lejjebb lévő metrósínre, akit végül a peronón állók húztak ki, hogy el ne üsse a metró - írja a Blikk.hu

Nézze meg a videót - Figyelem sokkoló felvétel! >>>>

Folytatás az eredeti oldalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!