Helyi közélet

2014.09.25. 13:12

Világnapok az ÉSZAKERDŐ Erdők Hete rendezvényén

Miskolc - Változatos, színes programok várják az érdeklődőket az Erdők Hetén az ÉSZAKERDŐ Zrt. Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolájában, Miskolcon, a Csanyik-völgyben.

Miskolc - Változatos, színes programok várják az érdeklődőket az Erdők Hetén az ÉSZAKERDŐ Zrt. Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolájában, Miskolcon, a Csanyik-völgyben.

A szeptember 30. és október 3. közötti őszi programsorozat mindig nagyon népszerű, mindig új foglalkozásokkal jelentkezik, hogy a visszatérők is találjanak benne kedvükre valót. Az idei év legfontosabb újdonsága, hogy az aktuális világnapokhoz kapcsolódnak a rendezvények. A magyar népmese napján Kis Erdei Színház színpadán egy mesét mutatnak be: a színészek, a rendezők, a díszlet- és jelmeztervezők egyaránt gyerekek lesznek. Az idősek világnapján nem csak kézműves foglalkozás és játékos vetélkedő várja a nyugdíjasokat, hanem egy rövid sétán megismertetjük őket a Bükk élővilágával és az erdészek hivatásával. A háztáji állatok világnapján a baromfiudvar lakói és a kecskék lesznek a főszereplők. A játékos vetélkedő során pedig az is kiderül, hogy az egyes országokban milyen furcsa állatokat tartanak házi kedvencként az emberek. Az Erdők Hetét az állatok világnapja zárja a Csanyikban, amikor az erdő élőlényeivel ismerkedhetnek meg közelebbről a gyerekek.

Részletes programok: www.eszakerdo.hu/Erdei iskolák menüpont alatt

Információ, jelentkezés: [email protected], 46/501-517

- Vereb István kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában