Mit vár a 2016-os évtől? – Révai-Hajdu Viktória

Révai-Hajdu Viktória, az RTL Klub televízió tudósítója
Révai-Hajdu Viktória, az RTL Klub televízió tudósítója
Miskolc – “Magamnak két dolgot kívánok, az egyiket máris januárra: épen és egészségesen érkezzen haza a nagyobbik lányom hosszú és távoli utazásáról” – kezdte Révai-Hajdu Viktória, az RTL Klub televízió tudósítója.

A másik: szeretném, ha jövőre végre sikerülne egy órán belül lefutnom a tíz kilométert valami jó kis utcai futóversenyen. Nyolc percet kell javítanom. Persze tudom, ezért aktívan tenni is kell, így egy apró, de nem elhanyagolható kérés: találjak minél kevesebb kifogást az edzések ellen.

Van egy kívánságom másoknak is. „Legyen az elméd egy kellemes hely!”, ezt szokta mondani a jógaoktatónk a foglalkozásokon, hozzátéve, a körülöttünk lévő világ történései nagyrészt mindig aggasztóak voltak korábban is, nem csak most. Ezért kell arra törekedni, hogy az ember megtalálja a belső békét, és nyugodtan álljon szemben a kihívásokkal. Én azt kívánom mindenkinek a következő évre, hogy bármi olyan történik, amit nem tud befolyásolni, azt sikerüljön méltósággal fogadni, nyugodtan szemlélni, teljességében átélni, és ha lehet, megtalálni benne azt, amit a helyzetből tanulni lehet. Ha minél több embernek sikerülne ezt elérni, talán nemcsak az elménk, hanem még a világ is kellemesebb hely lehetne…

ÉM