Helyi közélet

2015.02.11. 11:09

Interjú: Hősök

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei a Hősök oszlopos tagjai Eckü és Mentha voltak, akik sok érdekes információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei a Hősök oszlopos tagjai Eckü és Mentha voltak, akik sok érdekes információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.Szabi: Nem először jártok Miskolcon, milyen emlékeket őriztek a városról?

Hősök: Imádunk Miskolcon zenélni mert nagyon lelkes a közönség és mindig fergeteges bulit sikerül velük együtt összehozni. Említhetnénk a Gyár fesztes megmozdulásokat, a Factory Fesztivált vagy a Helynekemet, ahol szintén remek estét csaptunk legutóbb, most pedig a Kocsonya Farsang volt nagyon nagy élmény. Már most várjuk a következő találkozást a miskolci közönséggel, ami májusban lesz, szóval érdemes tárolni az információt.:) A Hősök szereti Borsodot, szeretjük az itteni emberek mentalitását barátságát, vendégszeretetét és a zenére való nyitottságukat.

Szabi: Picit térjünk vissza a múlthoz, milyen évet zártatok tavaly?

Hősök: Egyszóval? Brutál évünk volt! :) De komolyra fordítva a szót, már az év elején kiszállt Brash a csapatból és akkor hirtelen azon gondolkoztunk, most mit fogunk magunkkal kezdeni vagyis nélküle. Viszont a zenekarba beinvesztáltuk, illetve bele importáltuk Vörös Jankát aki az élő koncertjeinket segíti. Az élő zenekari fellépések vele együtt lettek teljesek. 2014-ben rengetek projektben benne voltunk, készült négy videoklip, (Egy vér, Majd lesz valahogy, Rég láttalak, Két kaliber) és a fellépések is nagyon szuperek voltak. Több mint 150 bulit csináltunk meg, így nem tudtunk annyira a lemezkészítéssel foglalkozni, viszont most az év elején volt egy kicsi pihenőnk, ahol sikerült feltöltődnünk és stúdióznunk, szóval semmi akadálya nincsen annak, hogy márciusban megjelenjen az új lemez!!!

Szabi: Mit kell tudnunk a hamarosan megjelenő lemezetekről?

Hősök: Rövidesen minden ki fog derülni..., fent lesz minden a facebook, youtube és twitter oldalainkon, Tehát érdemes csekkolni minket rendszeresen. Annyi elmondható, hogy elég nagy dolgokkal is készülünk a lemez megjelenésére. Készülnek majd klipek és lesz turné is, szóval reméljük sok mindenkivel fogunk találkozni akkor is és méltán megünnepeljük a dolgot! :) Tervben van még idén több akusztikus fellépés, hogy néha mást is tudjunk adni a közönségnek ami a megszokottól eltérő, de annál érdekesebb. Jellemző lesz a lemezre több stílusirányzat "vegyes felvágott" ezt szoktuk mondani erre. Februárban az első, márciusban a második és áprilisban a harmadik klip is elkészül a lemezhez amik szintén érdekesre fognak sikeredni.:) Ez köti most le minden időnket a fellépések mellett.

Szabi: Egyéb tervek?

Hősök: Most az új lemez,aztán turné és nyáron sok fesztivál ami előttünk áll. Élvezzük amit csinálunk és ezt szeretnénk átadni továbbiakban is a közönségnek! Imidzsben és kreativitásban nincsenek határok. Mindig ki lehet találni valami újat, amitől odafigyelnek rád. Lehet, hogy ezt nem is kell kitalálni, csak úgy jön, ez a szerencsésebb verzió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában