Miskolc hírei

2012.08.12. 15:03

Küldjön hírt! - Vadászgörényt találtak Miskolcon, Diósgyőrben! Keressük a gazdit!

2012. augusztus 10.-én állatbarátok értesítették a Miskolci Makogó Egyesület tagjait, hogy gazdátlanul kóborol Diósgyőrben, a Kohó utca környékén egy fiatal vadászgörény. Tagjaink az értesítést követően a helyszínen sikeresen befogták az állatot.

2012. augusztus 10.-én állatbarátok értesítették a Miskolci Makogó Egyesület tagjait, hogy gazdátlanul kóborol Diósgyőrben, a Kohó utca környékén egy fiatal vadászgörény. Tagjaink az értesítést követően a helyszínen sikeresen befogták az állatot.A talált görényke egy fiatal, vadas színű hím. A fiúcska ápolt, alomtiszta, húst eszik. A gazdi a 70/384-8800-s telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen érdeklődhet! Amennyiben egy hónapon belül nem jelentkezik a gazdi, a görényke örökbe fogadhatóvá válik! 

Ha gazdátlan vagy segítségre szoruló, rossz körülmények között élő vadászgörényt lát, értesítsen minket! Ezeknek az állatoknak befogadó és végleges gazdit keresünk. 

Miskolci Makogó Egyesület 

www.miskolcimakogo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!