Miskolc hírei

2011.05.25. 20:18

Fórumoztunk: agorázóink kérdezhettek

<p>Miskolc - Agorázóink ezúttal a városüzemeltetésért is felelős alpolgármestert kérdezhették.</p>

Újabb fórumot tartott lapunk, az Észak-Magyarország szerdán, ahol ezúttal a városüzemeltetés volt a téma. Vendégünk volt Pfliegler Péter alpolgármester, Rogosz Sándorné, a városüzemeltetési osztály vezetője, Csiszárné dr. Sajgó Erika a hatósági főosztály vezetője valamint Perecsenyi Attila, aki a Miskolci Városgazda Kft. és a Régió Park Miskolc Kft. ügyvezetője.

Észak-Agora levelezőfórumunk tagjai elsősorban a parkolásról kérdezték az illetékeseket. Szóba került a Bazár udvari parkoló, melyről a napokban többször is írtunk. A fórum részt vevői arról is érdeklődtek, mi lesz azokkal a kivitelezési hibákkal, amelyek a város korábbi nagy beruházásainál merültek fel.

A Régió Park Miskolc Kft. részéről pedig elhangzott: a jövőben várhatóan ár-értékarányos parkolást dolgoznak ki. Azaz más áron parkolhatnak majd az autósok ott ahol aszfaltos, illetve ahol kavicsos parkoló van.

A fórumon elhangzottakra visszatérünk.

ÉM


Illegálisan működtek a „boxutcák” Miskolcon

eszak | 2011.05.25 09:04
Miskolc - Pár napon belül lezárják a Bazár udvari parkoló illegálisan működő részeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!