Miskolc hírei

2011.01.25. 11:28

BOON Kátyúkommandó (5.): a Vörösmartytól a Fonodáig

<p>Miskolc - Ötödik túra! Ezúttal a Vörösmarty utca végétől a Fonoda utca "sarkáig" volt bekapcsolva kameránk. Az érintett utcák/tér: Vörösmarty - Kisfaludy - Pfaff - Kandó - Szinva - Fonoda. Öveket becsatolni és indulás!</p>

Hétfőn reggel beindultak, vagy úgy tetszik folytatódtak a tüneti kezelések a borsodi megyeszékhelyen: kátyúzó csapat tűnt fel a Soltész Nagy Kálmán utcában! (Hoppá!)

Persze az autósok továbbra is legyenek résen, hiszen a kátyú nem vész el, csak átalakul... Ötödik kátyúmustránk is bizonyította, hogy a Martinkertváros "fő utcája" - és a felüljárók - csakúgy izgalmas lehet, mint lemenni egy családtagért a Tiszai pályaudvarra, vagy elkerülni a József Attila utcát, és a Szinva utcán szlalomozni.

(Ha az említett útvonalakon javult volna a helyzet, akkor természetesen mi kérünk elnézést! Bár erre kicsi a sansz. Sajnos...)

(JLI)


NÉZZE MEG A VIDEÓT >>>


Szakértői telefon: Ha már megtörtént a baj

boon | 2011.01.24 19:18
Miskolc, Sárospatak - A kátyúkárokkal kapcsolatban kérdezze portálunk szakértőjét.

Kátyúhelyzet: 4 km, 15 perc alatt...

boon | 2011.01.21 11:43
Hernádvécse, Hernádpetri - "Kátyukommandós" körképünkkel kapcsolatban írt levelet, és küldött fotókat Olvasónk egy enyhén szólva is lesújtó borsodi útszakaszról...

BOON Kátyúkommandó (4.): Garadnától a Hámori tóig

boon | 2011.01.20 12:49
Miskolc - Egyszemélyes "kommandónk" ismét útra kelt, hogy Miskolc, illetve a megyeszékhely útjain "szemrevételeze" a kátyúkat.

BOON kátyúkommandó (3.): a Hámori tótól a Majális-parkig

Miskolc - Egyszemélyes "kommandónk" hetente egyszer útra kell és Miskolc, illetve a megyeszékhely útjain "szemrevételezi" a kátyúkat. Harmadik bevetésünkön a Hámori tó - Majális-park útvonalat vettük szemügyre.

Benzinkutak elleni kampány: Miskolcon, reggel, ködben...

boon | 2011.01.17 12:02
Miskolc - Körlevél terjedt az egyik közösségi portálon az alábbi tartalommal: "Benzinkutak elleni kampány. Január 17-18-19-én fogjunk össze és lássák meg a milliárdos kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek." - így a levélke eleje.

Elkezdték a kátyúzást Miskolcon

boon | 2011.01.14 20:37
Miskolc - Elkezdődött a hatalmas kátyúk és gödrök betömése Miskolcon.

Miskolc: mivel enyhült az idő, elkezdik a kátyúzást

eszak | 2011.01.14 11:09
Miskolc - Az időjárás enyhülésével (tartósan fagypont felett marad a hőmérséklet) a miskolci önkormányzat elrendelte a kezelésében lévő utakon a kátyúk kijavítását.

BOON Kátyúkommandó (2.): Szentpéteri kapu, oda-vissza

boon | 2011.01.07 17:57
Miskolc - Egyszemélyes "kommandónk" hetente egyszer útra kell és Miskolc, illetve a megyeszékhely útjain "szemrevételezi" a kátyúkat. Pénteken is autóba ültünk!

BOON kátyúkommandó (1.): Újgyőri főtér - Berekalja

boon | 2011.01.05 10:06
Miskolc - Egyszemélyes "kommandónk" hetente egyszer útra kell és Miskolc, illetve a megyeszékhely útjain "szemrevételezi" a kátyúkat. Első miskolci útvonalunk: Újgyőri főtér - Andrássy út - Kiss tábornok út - Árpád út - Berekalja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!