Miskolc hírei

2010.12.06. 12:20

Fél villamosmegálló, míg megépül az új

<p>Miskolc - Zöld Nyíl: a Selyemréten már az új villamosmegállókat építik, emiatt forgalomkorlátozás van.</p>

A Selyemréti villamosmegálló kialakítása hétfőn kezdődött meg a Zöld Nyíl villamosprojekt keretében. A munkálatok miatt azonban változik a forgalmi rend: a villamosok a megálló második felében állnak csak meg. Első körben a Strandfürdő oldalában lévő peron esőbeállójának kialakítása kezdődött meg, ezért december 6-8. között a Tiszai pályaudvar irányába a balra kanyarodó sáv egy szakaszát lezárják – tudtuk meg. A munkálatok miatt a peron első felét használják munkaterületként, így a villamosok a megálló második felében állnak meg. A MÁV Rendelőintézet oldalában lévő megálló munkálataira december 10-12 között kerül sor, így ott ez alatt az időszak alatt a belváros felé teljes útlezárásra kell számítani. A közúti forgalmat a villamospályára terelik. A villamosok ekkor is a megálló második felében állnak meg.


Forgalmi változás a Selyemréten

eszak | 2010.12.02 18:20
Miskolc - A villamosok csak a megálló második felében állnak meg hétfőtől a Selyemréten, elkezdődik ugyanis a villamosmegálló építészeti kialakítása.

A "C" tetszik, a "pogácsából" nem kérnek

eszak | 2010.12.01 20:24
Miskolc - Zöld Nyíl, villamospótlók: a harmadik fórumon is a C-útvonal volt a favorit...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!