Miskolc hírei

2010.11.29. 13:01

Bosszúból ütötték a buszsofőrt Miskolcon

<p>Miskolc - Félévvel ezelőtt történt, vélt vagy valós sérelme miatt veretett meg egy miskolci buszsofőrt egy nő a barátjával.</p>

A villamoson utazott egy miskolci nő a barátjával november 26-án az esti órákban. A Szent Anna téri megálló előtt a nő hirtelen szidalmazni kezdett egy szintén a járművön utazó férfit. Egy fél évvel korábban történt vélt vagy valós sérelmet akart elszámolni a dühös asszony az egyébként buszsofőrként szolgálatot teljesítő utason. Mintegy hat hónappal ezelőtt ugyanis a szolgálatot teljesítő buszsofőr nem engedte jegy nélkül felszállni a nő egyik rokonát.

A sértegetés közben a nő mondta a vele utazó barátjának, hogy verje meg a most éppen civilben lévő sofőrt. A bántalmazás közben még a villamosról is lerángatták a sértettet, aki könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a miskolci nővel és barátjával szemben.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!