Mi kerül a perei óvodások fája alá?

Akt.:
Mohácsi Gábor az ajándékokkal
Mohácsi Gábor az ajándékokkal - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc, Pere, Encs – Egyre gyűlnek az ajándékok lapunk segítségkérő felhívására.

Karácsony közeledtével egyre többektől érkezik a jelzés: csatlakozni kívánnak az Észak-Magyarország idei karácsonyi akciójához, amely ezúttal, olvasóink segítségében bízva, a perei óvodások, ünnepét szeretné gazdagítani.

Vannak, akik nem várják, várták meg a december 22-i ünnepséget, s előbb adták, adják oda ajándékaikat. A Mikulásvonat nem várhatott, az ÉMÁSZ csütörtökre kért lehetőséget (erről az átadásról is tudósítunk majd).

Az encsi Évgyűrűk Nyugdíjas Klub tagjai is felkeresték az óvodásokat a napokban, többnyire a családjaikban gyűjtögették a játékokat, s igyekeztek a kéréseket teljesíteni.

Tegnap Mohácsi Gábor, az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központ tulajdonosaként műanyag bicajokkal, motorokkal felpakolva érkezett szerkesztőségünkbe. Pár napja a Ma-Sa Textil Kft. tulajdonosa, Bukta Sándorné és férje 22 mesepárnát tartalmazó zsákkal lepett meg bennünket.

Van, aki névvel, van, aki név nélkül adott át játékokat, s van, aki még csak érdeklődik, mit hozzon. A közölt listán túl örömmel fogadunk jó minőségű, használt, téli gyermek ruhaneműt is, kortól függetlenül, hiszen majd mindegyik ovisnak van testvére.

ÉM-SzK


Segítsünk együtt!

  • kis biciklik, triciklik, labdák
  • számítógép, nyomtatófesték
  • kreatív játékok, üvegfestő készlet, gyurma, vasalható gyöngyök (HAMA), színes papírok, ragasztó, tempera, fonalak, legók, duplók
  • gurulós játéktároló szekrénykék
  • babakocsik, babaszobák, babák, fejbábok, drámajátékokhoz fejmaszkok, palást, angyalkaruha, szoknyák köténykékkel, mellények
  • kancsók, tányérok, evőeszközök, csészék, konyhai mérleg (a közös sütéshez)

Pénzadományokat az önkormányzat óvoda számára elkülönített számláján tudnak fogadni:

Napköziotthonos Óvoda Pere

11734097-16676237