Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.09.15. 20:00

Halálos baleset, gázolás, bántalmazás

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban szeptember 9-e és 15-e között.

Mondóka ritmusára rugdosta és megharapta – Öt éven keresztül rendszeresen megverte szüleit és mozgásképtelen nagyszülőjét.

Amikor nem a drogbáró a bűnöző – Kábítószer-kereskedelem látszatával 103 millió forintot csaltak ki egy férfitól, aki azt hitte, részese az üzletnek és busás haszonra tehet szert. Szer helyett azonban csak liszt volt a kilós fóliacsomagokban.

Őrizetben a gönci támadók – Már őrizetben vannak azok a férfiak, akik gönci otthonában rátámadták alvó áldozatukra.

Őrizetben egy ózdi díler – A rendőrök Ózdon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerzett meg és adott tovább, főként helyi lakosoknak.

Összeütközött két autó Cserépfaluban – A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Gázolás miatt késnek a vonatok Miskolc felé is – A Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat – tette közzé a Mávinform kedd reggel.

Megverték, majd ágyneműtartóba zárták az idős férfit – Éjjel, a saját lakásán támadhatták meg a sértettet azok a gyanúsítottak, akiknek kedden a letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság. Újabb részletek a gönci rablással kapcsolatban.

Kamion és személyautó karambolozott a 3-as főúton a Turulnál – Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami a 3-as számú főúton történt szerdán reggel.

A vezetőt is meghallgatták a busztragédia perében – A gyanúsított védelme úgy gondolja, a buszvezető is hibázott, a műszaki szakértő szerint célszerű volt a reflex-szerű kormánymozdulat.

Jogsi nélkül okozott balesetet a motoros, eltiltották – Négy hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a motorkerékpár vezetőt, aki Sajószentpéteren úgy közlekedett, hogy kanyarodás közben nekiütközött egy személygépkocsinak.

Putnokon csattantak, halálos áldozat is lett – Putnokon, a Bajcsy Zsilinszky úton egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. A balesetben a nő életét veszítette.

Felmentették a pénzügyőröket a vesztegetés vádja alól – Kettejüket viszont elítélte a Miskolci Törvényszék hivatali visszaélés miatt.

Hajba kaptak – Hat nőt hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként, akik Sajóládon az utcán verekedtek össze.

Felborult egy autó Borsodnádasdnál – Félpályán halad a forgalom.

Kiégett a koszorúslány autója – Baleset történt szombaton tíz óra körül Mezőkövesd és Andornaktálya között, a novaji elágazásnál.

Bíróság elé áll a nevelt fiait leszúró ózdi férfi – Emberölés miatt felel, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában