Tűz és szénmonoxid mérgezés Borsodban

Akt.:
Tűz és szénmonoxid mérgezés Borsodban
© Illusztrcáció - haon.hu
Szentistván – Szombat délután tűz ütött ki Szentistvánban az egyik lakóházban.

A berendezési tárgyak teljes terjedelemben égtek. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Vélhetően elektromos zárlat okozta a tüzet. Személyi sérülés nem történt, a lakók elhelyezéséről a polgármester intézkedett, adott tájékoztatást lapunknak Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tokajban szombat este egy szénmonoxid mérgezést szenvedett gyermekhez riasztották a mentőket. Miután ellátták őt, jó állapotban szállították az illetékes, ügyeletes kórház gyermekosztályára – mondta el portálunknak Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. Az eset részleteiről annyit tudni, hogy a gyermek a fürdőszobában lett rosszul.

– ÉM –


Egy szoba és a födém égett - illusztráció
Szentistván - Családi házban keletkezett tűz Szentistvánon, az Arany János utcában január 06-án. Az ingatlan egyik szobájában berendezési tárgyak égtek, a tűz a födémszerkezetre is átterjedt. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a lángokat elfojtották, azonban az épület lakhatatlanná vált. Az...Mezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés