Mezőkövesd hírei

2018.02.10. 15:53

A Mezőkövesdi KC mindenképpen nyerni akar

Mezőkövesd - Szombaton a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 15. fordulójában a Mezőkövesdi KC a Törökszentmiklósi KE-vel méri össze erejét.

Mezőkövesd - Szombaton a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 15. fordulójában a Mezőkövesdi KC a Törökszentmiklósi KE-vel méri össze erejét.

Mezőkövesdi KC – Törökszentmiklósi KE (Mezőkövesd, szombat 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Ez egy olyan összecsapás lesz, amelyet az erőviszonyok alapján mindenképpen meg kell nyernünk. Nem lesz könnyű, mert ebben a bajnokságban minden találkozó roppant nehéz. Ugyanakkor, ha mi jól kézilabdázunk, hozzuk azt a szintet, amit tudunk, akkor nem szabad, hogy gondot jelentsen a két pont megszerzése. Figyelmeztető jel lehet, hogy ősszel Törökszentmiklóson nagy előnyt adtunk el, a hazaiak pedig egy pontot elvettek tőlünk. Most úgy fogunk kézilabdázni, hogy még egyszer ugyanebbe a hibába ne essünk bele. Az alföldiek kulcsjátékosaira külön is készülünk, ha őket sikerül részben vagy teljesen semlegesíteni, akkor szép estét szerezhetünk a szurkolóinknak. Természetesen csak abban az esetben leszek elégedett, ha a győzelemért járó pontokat itthon tudjuk tartani.

Kecskeméti TE-automatika.hu – ÓAM-Ózdi KC 29-26 (18-13)

Kecskemét, 300 néző. V.: Paska D., Vastag S.

ÓAM-Ózdi KC: Mátrai – Kóródi K. (1), Szűcs B. (5), Nyitrai J. (-), Kocsis Cs. (2), Scitovszky T. (-), LESTÁL M. (4). Csere: Manojlovity B. (k), Losonczi L. (k), Szabó T. (3), NYESTE B. (10), Bárdos M. (1). Edző: Szakál György.

Szakál György: – Egy ilyen mérkőzésen nem lehet büntetlenül három hétméterest elhibázni. A szélsőjátékunk sem volt túlságosan acélos, és a különbséget a technikai hibáknál is meg lehet találni. Pozitívum, hogy a sérülések és a betegségek ellenére a csapatnak végig volt tartása, nagyobb hátrányban is küzdött, harcolt a társaság. Jelen helyzetünkben alig volt variációs lehetőség, ennek ellenére maradt bennünk hiányérzet.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!