Mezőkövesd hírei

2017.07.10. 14:09

Egy percig sem unatkoztak Mezőkövesden

Mezőkövesd - Második alkalommal fogadta a mezőkövesdi repülőtér a Tour de Race autós rendezvény résztvevőit és látogatóit.

Mezőkövesd - Második alkalommal fogadta a mezőkövesdi repülőtér a Tour de Race autós rendezvény résztvevőit és látogatóit.

Ezúttal is voltak különleges vendégei az eseménynek, méghozzá az egyik szponzor Ferrarikat hozott el, s ellátogatott a betoncsíkra Formula 3-as versenyautójával Magyar János is. Negyven járművel ellátogattak a rendezvényre a bogácsi kamionos találkozó résztvevői, akik több alkalommal gyorsultak a kijelölt pályán.

A nézőknek egy percnyi unatkozási lehetőséget nem hagytak, hiszen szlalompályán is megnézhették az autókat, s az országos driftbajnokság street kategóriájának második fordulóját is Mezőkövesden rendezték. Ezenkívül volt természetesen autó-szépségverseny is, 19 hagyományos, illetve egy különc indulóval, egy egri csapat hozta el spéci autómentőjét a hozzá tartozó „patkánnyal” együtt, nagy feltűnést keltve.

- ÉM-TB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!