Mezőkövesd hírei

2017.02.17. 15:06

A Mezőkövesd Zsóry FC új játékost igazolt

Mezőkövesd - Aleksandar Damcevski személyében új játékossal gyarapodott a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgócsapatának kerete.

Mezőkövesd - Aleksandar Damcevski személyében új játékossal gyarapodott a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgócsapatának kerete.

A Franciaországban született, francia-macedón kettős állampolgár utóbbi ország felnőtt válogatottjában is bemutatkozott már. A 24 éves, 193 centi magas belső védő – aki pályafutása során megfordult már többek között a bolgár Chernomorets Burgas, a holland NAC Breda, a kazak Atyrau csapataiban is – szabadon igazolhatóként érkezett a Mezőkövesd Zsóry FC-hez, majd csütörtökön szerződést írt alá a dél-borsodi klubbal. Az új szerzemény aligha mutatkozik be a DVTK elleni, szombat délutáni megyei rangadón, viszont a téli átigazolási időszakban megszerzett három légiós – a szerb Lazar Veselinovic, a szlovák Peter Sulek és a szerbiai Farkas Dániel –, akiknek a múlt szombati, Gyirmót FC Győr elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő első meccsén még nem volt rendben a játékengedélyük, minden bizonnyal Sivic Tomislav vezetőedző rendelkezésére állnak, ugyanis közülük két játékosnak csütörtökön délben már megvoltak a pályára lépéshez szükséges dokumentumai.

ÉM-BCS


A belépőkről

A 4196 fő befogadására alkalmas Mezőkövesdi Városi Stadion a vendégszektorába már nem lehet jegyet kapni, mind a 862 biléta elkelt. A hazai oldalra 1100 és 1500 forintért még árulnak jegyeket, csütörtökön még kétezer szabad hely volt. Belépőt a mai napon a stadionban, a klub titkárságán lehet beszerezni 9.00 és 16.00 között, míg a meccs napján a pénztárak 11.30-kor nyitnak. A jegy vásárlásakor nem kérnek szurkolói kártyát, elég egy azonosításra alkalmas igazolványt felmutatni (ami lehet akár jogosítvány is), de a kövesdi klubtól kapott tájékoztatás szerint, minden drukker csak egy bilétát tud venni, a saját maga részére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!