„Most megdöglesz!” – Benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta barátját Mezőcsáton

Akt.:
„Most megdöglesz!” - ordította, aztán felgyújtotta vendégét a mezőcsáti férfi
„Most megdöglesz!” - ordította, aztán felgyújtotta vendégét a mezőcsáti férfi
Mezőcsát, Miskolc – Nem tett vallomást a barátját felgyújtó férfi. Nyakára tekerte, majd a kezére kötötte a nadrágszíjat.

A Miskolci Törvényszék előkészítő ülést tartott annak a férfinak az ügyében, aki barátját benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta. A vádlottal szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

„Most megdöglesz!”

A vádirat szerint a két férfi 2017. augusztus 12-én Mező­csáton a vádlott otthonában együtt italozott és az udvaron pálinkát főzött. A vádlott – minden előzmény nélkül – leöntötte vendége hátát motorbenzinnel, majd meggyújtotta azt, miközben az mondta neki, hogy „most megdöglesz”. A sértett miután észlelte, hogy a ruházata lángra kapott, az udvaron lévő felfújható medencébe feküdt, minek hatására a tűz kialudt.

A sértett menekülni próbált, azonban a vádlott az utcán utolérte, ütni és rugdosni kezdte, majd a nála lévő nadrágszíjat előbb a sértett nyakára tekerte, majd kezeire kötötte és így vezette tovább. Később a szíjat a sértettről levette és azzal ütötte a megégett hátát. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Októberben folytatják

A vádlott férfi letartóztatásban van, cselekménye miatt akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. Az előkészítő ülésen a vádlott nem tett vallomást, ezért a bíróság az ügyben tárgyalást tart. A büntetőper tárgyalása 2018. október 18-án folytatódik.

ÉM-SZB


„Most megdöglesz!” - ordította, aztán felgyújtotta vendégét a mezőcsáti férfi
Mezőcsát, Miskolc - Továbbra is a rács mögött marad az a férfi, aki felgyújtotta ismerősét Mezőcsáton. A Miskolci Járásbíróság meghosszabbította az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki – a gyanúsítás megfogalmazása szerint - „mezőcsáti otthonában vendégét éghető folyadékkal öntött...

Édesanyját is elkergette a mezőcsáti gyújtogató
Mezőcsát - Az ismerősét felgyújtó férfi előzőleg az édesanyját üldözte el a saját házából azzal, hogy megöli. A vendége felgyújtásával gyanúsított férfi anyja szerint meg lehetett volna akadályozni, hogy ilyesmi megtörténjen, de hiába volt több ügye is, a fia otthon maradhatott. - Az ügynek má...

Illusztráció - „Most megdöglesz!” – ordította, aztán felgyújtotta vendégét Mezőcsáton
Mezőcsát, Miskolc - Az udvari felfújható medencében oltotta el égő hátát a megtámadott férfi. A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását egy mezőcsáti férfinak, akivel szemben súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás. A megalapozott gyanú szerint a ...Mezőcsát.
BOON.HU


hirdetés