Lesodródott egy autó az útról Mezőcsátnál, három sérült

Akt.:
Mentőhelikopter is érkezett a sérültekhez
Mentőhelikopter is érkezett a sérültekhez - © Fotó: Illusztráció
Mezőcsát – A tűzoltók szabadítottak ki egy embert az autóroncsból.

Lesodródott az úttestről egy személyautó Mezőcsát közelében, az Igrici felé vezető, 3307-es úton. Egy ember beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző mezőcsáti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az első hírek szerint három másik sérültje is van a balesetnek, amelyhez mentőhelikopter is érkezett. A helyszínen vannak a mezőcsáti önkéntes tűzoltók is.

ÉM


Két sofőr sérült meg a balesetben részt vevő három kamionban
Miskolc - Előbb két autó ütközött frontálisan, majd két kamionba hajtott egy harmadik. Videó az első balesetről: Fotók az első balesetről: Videó a második balesetről: Fotók a második balesetről: [related-post post_id="4048384"] [related-post post_id="4048181"] ...

rendi
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Baleset-megelőzés matematikai alapon: a rendőrség sokkoló videót tett közzé a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. "Tudtuk, hogy szomorú lesz a végeredmény, de kiszámoltuk, hogy a közlekedési statisztika jelen állása szerint hányan halnak még meg idén közúti balesetb...Mezőcsát.
BOON.HU


hirdetés