időjárás

2019.10.05. 14:35

Kevesebb esőre, de szelesebb időre számítson vasárnap

Éjszaka mindössze 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, de napközben is csupán 10 és 16 fok között várható.

Szombaton többnyire erősen felhős lesz az ég, csak késő délután nyugaton vékonyodik el, szakadozik fel a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, a Nyugat-, Délnyugat-Dunántúlon néhol zivatar is lehet.

Éjszaka nyugaton szakadozott felhőzetre számíthatunk, keleten marad az erősen felhős idő, eleinte több helyen, majd egyre inkább keleten valószínű eső, zápor, az esti órákban délnyugaton még zivatar előfordulhat.

Vasárnap általában közepesen felhős lesz az ég, de főként délelőtt keleten még erősebben felhős területek maradhatnak. Kezdetben keleten, délután a középső országrészben néhol kisebb eső, zápor lehet.

Szombaton a helyenként élénk délnyugati szél késő délutántól, estétől egyre többfelé északnyugatira, északira fordul, éjszaka a Dunántúlon, vasárnap keleten is megerősödik, helyenként viharossá fokozódik, majd délután mérséklődik a légmozgás. Szombaton a zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 16 fok között várható.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!