Helyi közélet

2014.05.19. 18:49

Lezárt ügyek: Fél óra alatt rendőrkézen a támadó

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki Miskolcon támadt rá egy idősebb férfira. A rendőrök 30 percen belül elfogták a rablót.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki Miskolcon támadt rá egy idősebb férfira. A rendőrök 30 percen belül elfogták a rablót.Mint arról már korábban a rendőrség beszámolt a Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának munkatársai 2014. február 24-én szolgálatellátásuk során 11 óra 35 perckor Miskolc, József Attila úti garázssoron egy idős férfire lettek figyelmesek, akinek arca és ruházata is sáros volt. A 87 éves nyugdíjas elmondta a rendőröknek, hogy pár perccel korábban egy fiatal fiú támadt rá, aki minden előzmény nélkül bántalmazta, majd a nála lévő pár száz forintját erőszakkal elvette.

Az egyenruhások mentőt hívtak az idős sértetthez, majd megkezdték az elkövető felkutatását, akit a sértett védekezése közben zsebkésével a lábán megvágott. A járőrök rövid időn belül a helyszín közelében elfogták a vérző lábú fiatalkorú férfit, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett fiatalkorút a hatóság bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2014. február 27-én elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában