Friss hírek

2009.11.20. 09:19

Megtalálták a búvárok a Tiszába rohant autót és a sofõrt

<p>Megtalálták az autó roncsait és a gépkocsiba szorult sofõrt is késõ éjszaka, több mint másfél órás kutatás után a miskolci speciális búvárok. Az autót vezetõ férfi szándékosan hajtott a folyóba, lapértesülések szerint, - melyeket a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság egyelõre nem erõsített meg - azért, hogy így semmizze ki elvált feleségét.</p>

Az autót még éjszaka megtalálták a speciális búvárok a Tiszában, 16 méter mélyrõl kellett kiemelni az összetört jármûvet. A búvárok elõbb kiemelték a 47 éves sofõr autóba szorult holttestét, csak ezután húzták ki az összetört autót a partra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Az autó még csütörtök reggel rohant a Tiszába, többen is látták, mi történt, õk értesítették a rendõrséget. A kiérkezõ egyenruhások a folyóparton megtalálták a 47 éves férfi iratait, ez alapján feltételezték, hogy õ merülhetett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!