Helyi közélet

2013.07.18. 16:20

Górcső alatt az egy nyomon haladók

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség a motorkerékpár-, segéd-motorkerékpárvezetők és kerékpárosok közlekedésbiztonságának javítása céljából.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség a motorkerékpár-, segéd-motorkerékpárvezetők és kerékpárosok közlekedésbiztonságának javítása céljából.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a szabályok betartásának elősegítése, a közlekedésbiztonságának javítása, valamint annak érdekében, hogy a közúti közlekedési balesetek száma, súlyossági foka csökkenjen, fokozott ellenőrzést tart a megye területén.

Ennek során a rendőrök ellenőrzik a biztonsági eszközök meglétét, használatát. A szabálytalanul közlekedőkkel szemben minden esetben a hatályos jogszabályok szerint lép fel a hatóság.

Az ellenőrzés emellett kiterjed többek között az ittas vagy bódult állapotban hajtó személyekre, a kerékpárok kötelező tartozékainak meglétére, valamint a motorkerékpárosok bukósisak használatára is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában