MEAFC: Indul a rájátszás a kosarasoknál

Akt.:
A továbbjutás a miskolciak célja
A továbbjutás a miskolciak célja
Miskolc – Hat tétmérkőzés előtt áll az NB I/B-s feljutásért harcoló MEAFC.

Az alapszakasz végeztével a Keleti csoport legjobb négy gárdája –a Nyugati csoporttal megegyező módon – körmérkőzéses rendszerben folytatja tovább a küzdelmeket.
A csapatok az alapszakaszban elért minden eredményüket magukkal viszik (zárójelben jeleztük), így a rájátszás az alábbi pozíciókból kezdődik:

  1. DKA-DEAC (19-1)
  2. MEAFC (17-3)
  3. Cegléd (14-6)
  4. DEAC (14-6)

Az egyetemisták egyértelmű célja a továbbjutást jelentő pozíciók egyikének megszerzése, hiszen a csoport első két helyezettje a szakasz végeztével továbbjut az NB II-es mezőny legjobb nyolc gárdája közé. A MEAFC pénteken, Cegléden kezdi meg a rájátszást.

Bene Szilárd vezetőedző: – Kényelmes pozícióból vágunk neki a folytatásnak, ugyanis jelenleg a továbbjutást jelentő 2. helyen vagyunk. Az ellenfeleinket ismerjük, tudjuk, hogy mik az erősségeik és hol sebezhetőek, ennek megfelelően fogunk készülni ellenük. Hat hét alatt hat tétmérkőzést fogunk játszani, ami számunkra ideális felkészülés az ezt követő kieséses szakaszra. Úgy néz ki, hogy minden sérülésen és betegségen túl vagyunk, most már csak dolgozni kell és egymásért harcolni a pályán és akkor nem lesz probléma. Természetesen mindegyik mérkőzést meg akarjuk nyerni, ebben az esetben pedig az első hely is a miénk lesz.

A rájátszás mérkőzései

1. forduló: 2015. április 10. péntek, 20.30: Cegléd – MEAFC

2. forduló: 2015. április 17. péntek, 19.30: DEAC – MEAFC

3. forduló: MEAFC – DKA-DEAC Egyeztetés alatt

4. forduló: 2015. április 30. csütörtök 20.20: MEAFC – Cegléd

5. forduló: 2015. május 8. péntek 18.00: MEAFC – DEAC

6. forduló: 2015. május 13. szerda 19.45: DKA-DEAC – MEAFC