Helyi közélet

2011.09.19. 11:18

Szombat esti "Csillagles Ikarussal!"

Miskolc - Szereted a veterán autóbuszokat? Érdekelnek a titokzatos csillagok? Szeretnéd Miskolcot is jobban megismerni? Akkor szeptember 24-én mindenképpen érdemes csatlakoznod a néhány miskolci lokálpatrióta által életre hívott nem mindennapi kezdeményezéséhez!

Miskolc - Szereted a veterán autóbuszokat? Érdekelnek a titokzatos csillagok? Szeretnéd Miskolcot is jobban megismerni? Akkor szeptember 24-én mindenképpen érdemes csatlakoznod a néhány miskolci lokálpatrióta által életre hívott nem mindennapi kezdeményezéséhez!Az érdeklődők a Lézerpont Látványtár bejárata előtt találkoznak majd szombaton 15.20 és 15.30 között, majd közösen tekintik meg a Lézerpont Látványtár kiállítását. - tudtuk meg a szervezőktől. Onnan az MVK Zrt. Ikarus 620-as típusú veterán autóbuszával folytatják útjukat - a busz egész este szállítja a "csapatot" - Lillafüred felé: megtekintik a Palotaszállót, a Pele-házat, és több helyen úgynevezett fotómegállót is tartanak. Az út során Kóródy Judit idegenvezető tart idegenvezetést.

Alkonyatkor aztán tovább haladnak Garadnára, ahol az Androméda Csillagászati Egyesület csillagászai távcsöves bemutatót és előadást tart a csillagképek legendáiról. Visszaindulás Miskolcra  23 óra körül.

A szombati eseményre a 30/854-0343-as telefonszámon lehet jelentkezni.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában