Sport

2014.10.14. 12:14

Mezőkövesd Zsóry FC: Lehetőség a bizonyításra

A labdarúgó Ligakupa C-csoportjának 4. fordulójában Dunaújvárosba látogat a Mezőkövesd Zsóry FC kedden délután.

A labdarúgó Ligakupa C-csoportjának 4. fordulójában Dunaújvárosba látogat a Mezőkövesd Zsóry FC kedden délután.

Dunaújváros-PASE – Mezőkövesd Zsóry FC (Dunaújváros, kedd, 14.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: ,,A mostani mérkőzésen lehetőséget kap négy-öt olyan ember is, akik az utóbbi időben kevesebbet játszottak bajnoki találkozókon, ez percben lefordítva hatvanöt-kilencven percet jelent ezeknek a labdarúgóknak. Akiknek megvan a meccsterhelésük, azok többsége pihenni fog, vagy maximum egy félidőt tölt majd a pályán. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy nem szeretnénk megtenni mindent egy jó eredmény eléréséért, de kicsit előrébb is kell néznünk, mert szombaton nagyon fontos összecsapás vár ránk a bajnokságban, a Zalaegerszeg érkezik hozzánk. Remélem, akik bekerülnek a csapatba Dunaújvárosban, felhívják magukra a figyelmet, és elgondolkodtatnak a ZTE meccs előtt… A múlt héten 4-0-ra kikaptunk itthon az újvárosiaktól, akik a válogatott miatti szünetet kihasználva teljes kerettel álltak ki ellenünk, mi azonban kihagytunk jó pár meghatározó játékost, akik az előre építkezésben és védekezésben is stabilitást nyújtanak, és tulajdonképpen ez hiányzott akkor.”

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Szántai – Búrány, Csató, Ízing, Engel – Tajthy, Hanzl, Pantovic – Menougong, Máté, Csirmaz.

A csoport másik mérkőzése: Balmazújvárosi FC – MTK Budapest (kedd, 14.00).

A csoport állása

  • Dunaújváros-PASE 3 2 1 – 8-3 7
  • MTK Budapest 3 2 – 1 9-6 6
  • Mezőkövesd-Zsóry FC 3 1 – 2 7-10 3
  • Balmazújvárosi FC 3 – 1 2 3-8 1

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!