Magyarország

2018.04.05. 13:57

Harcoljatok! – Ütős videóval mozgósít a Fidesz

Budapest - Péntek délután öt órakor Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését a Fidesz a Városház téren, a rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

Budapest - Péntek délután öt órakor Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését a Fidesz a Városház téren, a rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: ez lesz az utolsó nagyszabású eseményük a kampányban, az embereket azonban szombaton is el kívánják érni.

Beszámolt arról is, hogy több tízezer aktivistájuk keresi fel jelenleg is a választókat, nagy hangsúlyt fektetve a személyes találkozókra.

Ugyancsak személyesen viszik el az embereknek Orbán Viktor szavazásra buzdító levelét, amelyben a kormányfő arról ír: a nemzeti oldal jelöltjeinek mindkét szavazatra szükségük van ahhoz, hogy megállítsák Soros György jelöltjeit.

Harcoljuk ki a győzelmet most vasárnap! Magasba a zászlókat! Mindenkire szükség van!"

– olvasható a Fidesz közösségi oldalán megosztott videó fülszövegében.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere közölte, nagyon komoly érdeklődés mutatkozik az esemény iránt: a városból, a megyéből, az egész országból és országhatáron túlról is jelezték már többen is, hogy részt kívánnak venni a rendezvényen. A Városház tér és környéke biztosan megtelik a másfél órás program idejére - tette hozzá.

A városvezető elmondta, hogy a kampányzáró eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, Vargha Tamás (Fidesz-KDNP) képviselő-jelölt házigazdaként szól majd az egybegyűltekhez, míg a város nevében ő mond köszöntőt. Megjegyezte, hogy elképzelhető egy meglepetésvendég felszólalása is, de az még egyeztetés alatt van.

Cser-Palkovics András szerint "akinek fontos Magyarország sorsa, a vasárnapi választás eredménye", jelen lesz a pénteken, 17 órakor kezdődő eseményen. "Ki kell mondani akkor is, hogy tiszteljük, szeretjük ennek a nemzetnek és városnak értékeit, hagyományait és meg is fogjuk ezeket őrizni" - fogalmazott.

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este az Echo TV Bayer Show című műsorában jelentette be, hogy a Fidesz kampányzárója Székesfehérváron lesz, amely "egy magyar kampányzáró lesz".

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!