Magyarország

2016.11.30. 16:49

Videó: Hidegzuhany! Nyakon öntötték a megmondóembert!

Budapest - Tettlegességig fajult a vita a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén.

Budapest - Tettlegességig fajult a vita a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén.

Az Orbán Viktor által beharangozott, nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert független publicista. A szópárbajt Mészáros Imre azzal próbálta meg lezárni, hogy egy pohár vízzel leöntötte a mellette ülő Puzsér Róbertet - olvasható a Hír TV oldalán.

A közállapotokat hűen tükröző adok-kapok után után sem tisztult a kép a két nehézfiúban: videoüzenetben küldték el egymást melegebb éghajlatra!

Forrás: hirtv.hu.


Karácsonyi ajándékot kapnak a nyugdíjasok - jelentette be Orbán Viktor az Idősek Tanácsának ülése után. 10 ezer forintos Erzsébet utalvány érkezik majd, amit a miniszterelnök szerint a költségvetés többletéből fedezhető.

Jövőre 1,6 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, emellett még az idén minden nyugdíjas kap 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az Idősek Tanácsa keddi ülése után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!