Magyarország

2015.06.09. 10:50

Megszűnt az útzár az M43-as makói lehajtójánál

Szeged, 2015. június 8., hétfő (MTI) – Megszűnt az útzár az M43-as autópálya makói lehajtójánál, ahol egy magyar tartálykocsi borult föl hétfőn késő délután – tájékoztatta a Csongrád Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szeged, 2015. június 8., hétfő (MTI) – Megszűnt az útzár az M43-as autópálya makói lehajtójánál, ahol egy magyar tartálykocsi borult föl hétfőn késő délután – tájékoztatta a Csongrád Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.Várkonyi Gergely elmondta, hogy a sofőr a balesetben a felborult jármű alá szorult, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, olyan súlyos sérüléseket szenvedett azonban, hogy a helyszínen életét vesztette.

A tartálykocsi folyékony halmazállapotú, habszivacsgyártáshoz használt vegyi anyagot szállított, amely nem minősül veszélyes anyagnak. A fuvarozócég egy másik járművet küld, melybe a szállítmányt majd átfejtik, ez a művelet várhatóan másfél órát vesz igénybe, ekkor újra le kell zárni a lehajtót – közölte a hadnagy.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!