Magyarország

2013.03.16. 18:19

Havazás - Már nincs elakadt jármű Veszprém megyében

Veszprém, 2013. március 16., szombat (MTI) - Az időjárási körülmények miatt elakadt jármű Veszprém megyében nincs, áramellátás jelenleg minden településen van, de részleges áramkimaradás lehetséges és hat település még el van zárva a külvilágtól - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a honlapján szombat délután.

Veszprém, 2013. március 16., szombat (MTI) - Az időjárási körülmények miatt elakadt jármű Veszprém megyében nincs, áramellátás jelenleg minden településen van, de részleges áramkimaradás lehetséges és hat település még el van zárva a külvilágtól - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a honlapján szombat délután.Tájéjoztatásuk szerint a 82. számú főúton Veszprém és Zirc között nem haladhatnak 7,5 tonnánál nehezebb járművek, a 7301-es teljes hosszában lezárva, Veszprém felől Nemesvámos, Veszprémfajsz lakosai a lakcímük igazolása után utazhatnak tovább, Tapolca felől Vigántpetendig a helyi lakosok hajthatnak be, a 710-es főút teljes hosszában pedig baleset miatt le van zárva.

Járhatatlan a Pécsely és Balatonszőlős közötti út, a Vöröstói bekötőút, a Mencshely és Dörgicse közötti út, a Kisgörbő és Bazsi összekötő út Veszprém megyei szakasza, a sümegprágai, az ódörögdpusztai bekötőút, a Nyirád és Sümeg, valamint a Nagyvázsony és Vigántpetend összekötő út, a Nagyvázsony és Tapolca közötti út, Szápár környéke, a Csót-Lovászpatona-Tét összekötő út, a lókúti és a pálihálási bekötőút, az Olaszfalu és Felsőperepuszta közötti út és a nagydémi bekötőút - közölte a rendőrség.

Barnag, Lovászpatona, Nagydém, Lókút, Felsőperepuszta, Páliháláspuszta még mindig el van zárva a külvilágtól - írták.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!