Magyarország

2013.03.03. 11:41

Csónakbalesetben meghalt egy férfi Szolnokon

Szolnok, 2013.március 3., vasárnap (MTI) – A kórházba szállítást követően meghalt az a férfi, aki társával együtt elsüllyedt egy csónakkal az Alcsiszigeti Holt-Tiszán, Szolnokon. A másik férfi kiúszott a partra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

Szolnok, 2013.március 3., vasárnap (MTI) – A kórházba szállítást követően meghalt az a férfi, aki társával együtt elsüllyedt egy csónakkal az Alcsiszigeti Holt-Tiszán, Szolnokon. A másik férfi kiúszott a partra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a 37 és 50 éves helybeli férfiak szombat este csónakkal eveztek be a holtág vizére, a csónak azonban tisztázatlan okból elsüllyedt. A fiatalabb férfinak sikerült kiúsznia, és azonnal segítséget hívott bajba jutott társa kimentésére.

Két környékbeli lakos még élve kihozta a partra a szerencsétlenül járt férfit. A helyszínre érkező mentősök mindkét vízbe esett embert kórházba szállították, ahol azonban az idősebb életét vesztette.

A Szolnoki Rendőrkapitányság vízi közlekedés veszélyeztetése bűntett magalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított az ügyben.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!