Magyarország

2013.02.18. 15:02

Nyilvános vitát kezdeményez a Magyar Szolidaritás Mozgalom a CÖF-fel

Budapest, 2013. február 18., hétfő (MTI) - Nyilvános vitára hívja a Magyar Szolidaritás Mozgalom (MSZM) a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Békemenet vezetőit március 11-re, hogy a CÖF-öt tevékenységéről és anyagi forrásairól kérdezze - jelentette be az MSZM hétfőn Budapesten.

Budapest, 2013. február 18., hétfő (MTI) - Nyilvános vitára hívja a Magyar Szolidaritás Mozgalom (MSZM) a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Békemenet vezetőit március 11-re, hogy a CÖF-öt tevékenységéről és anyagi forrásairól kérdezze - jelentette be az MSZM hétfőn Budapesten."Szeretnénk őket egy nyilvános vitára, beszélgetésre felhívni, hogy elmondhassák nekünk azt, miért állnak ki egy olyan kormány mellett, amely pozdorjává zúzza az oktatást, az egészségügyet, a gazdaságot, bevezeti az egykulcsos adót, békétlenséget és elégedetlenséget szít a külhoni magyarok között” - mondta el Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke a sajtótájékoztatón Székely Sándor a kormány mellett kiálló álcivil szervezetnek nevezte a CÖF-öt, amely - állítása szerint - "több száz millió forintot költ el arra, hogy a demokratikus ellenzéket és annak vezetőit gúnyolják, bemocskolják".

A tájékoztatón Tanos Áron, az MSZM ifjúsági tagozatának vezetője felolvasta az MSZM vitára hívó levelét, amelyben az MSZM arra is kíváncsi, miből finanszírozza a CÖF "a demokratikus oldal pártjai és vezető személyei elleni lejárató kampányát".

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!