Magyarország

2013.02.15. 08:04

Csepregi tragédia - Rendőrség: két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg.

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg.Kazmar Enikő hangsúlyozta: az üggyel kapcsolatban egyelőre a nyomozás érdekében nem kívánnak többet mondani, mivel a helyszíni szemle még csak most kezdődött, de azt ígérte, hogy később tájékoztatnak.

Az MTI értesülése szerint a Szombathelytől 22 kilométerre lévő Csepregen, a Bartók Béla utcában családi tragédia történt, egy férfi rátámadt családjára és megölte két kisgyermekét, az anyának sikerült kimenekülnie.

Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak.

A rendőrök teljesen lezárták a tragédia helyszínének környékét, senkit sem engednek a közelbe. Az MTI fotóriportere több rendőrautót és a katasztrófavédelem autóját is látta a ház udvarán.

Király Árpád, a 3500 lakosú város, Csepreg független polgármestere az MTI munkatársától értesült a tragédiáról. Azt mondta, azonnal tájékozódik, és amennyiben az önkormányzat bármiféle segítséget nyújthat, megteszi a szükséges lépéseket.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!